• De Digital Bitbox is geen USB-stick, het is een hardware wallet die alleen werkt met de bijbehorende software. Deze software is te downloaden op www.digitalbitbox.com/start.
  • Het micro SD kaartje in de Digital Bitbox dient enkel voor het maken van een backup van de wallet. Deze kan daarna uit het apparaat verwijdert worden. Doe dit ook! Digital Bitbox EN SD kaartje kwijt betekent dat je nooit meer bij je wallet kunt komen.
  • Jouw wallet staat ingeladen op de chip op de Digital Bitbox zelf, dus niet op het micro SD kaartje, deze dient enkel als backup. Er kan maximaal 1 wallet actief zijn op de Digital Bitbox.
  • Ethereum en ERC20 tokens lopen via www.myetherwallet.com. Jouw Ethereum balans is alleen te zien via MyEtherWallet, dus niet in de Digital Bitbox app zelf. Alles via MyEtherWallet en de Digital Bitbox loopt via het apparaat. MyEtherWallet is enkel een tool om de keys op jouw apparaat te kunnen gebruiken. Dit gebeurt op jouw computer en MyEtherWallet kan niet jouw private keys zien.