Als reactie op op man in the middle aanvallen (MitM) willen we het belang van ontvangstadresverificatie graag extra benadrukken. Lees hier meer over MitM aanvallen:

Het verifiëren van je ontvangstadres

Ontvangstadresverificatie is op de KeepKey erg simpel. Wanneer je in de KeepKey app naar de een specifieke munt navigeert, bijvoorbeeld Bitcoin, en vervolgens op "Receive (Bitcoin)" klikt om je adres te vinden, komt het adres ook automatisch op het scherm van de Keepkey te staan. Door dit adres te vergelijken met het adres op je scherm kun je zeker weten dat er niet met de informatie op je scherm is geknoeid en dat het aangegeven adres inderdaad bij je eigen wallet hoort. De informatie die je op het scherm van je KeepKey te zien krijgt kan niet beïnvloed worden door malafide software op je PC en is dus altijd te vertrouwen.