Ledger

Veelgestelde vragen over de Ledger Nano S en Blue

Elmar Witjes avatar Peter Spigt avatar
35 artikelen in deze collectie
Geschreven door Elmar Witjes en Peter Spigt

Mijn Ledger werkt niet, wat moet ik doen?

Volg dit stappenplan als jouw Ledger Nano S of Blue niet meer lijkt te werken of geen verbinding kan maken met de computer.
Elmar Witjes avatar
Geschreven door Elmar Witjes
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ledger: Welke desktop software moet ik gebruiken?

Welke software dien ik te gebruiken voor mijn munten?
Peter Spigt avatar
Geschreven door Peter Spigt
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Mijn PIN code werkt niet meer

Met update 1.4.2 werkt het invullen van de PIN op de Ledger Nano S anders. Lees hier meer.
Elmar Witjes avatar
Geschreven door Elmar Witjes
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe gebruik ik mijn Ledger Nano S of Ledger Blue in combinatie met MyCrypto

MyCrypto en je Ledger gebruiken om Ethereum en ERC20 tokens te verzenden en ontvangen
Peter Spigt avatar
Geschreven door Peter Spigt
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het instellen van Gas bij een Ethereum of ERC20 Transactie (Ledger Nano S & Blue)

Hoe stel je de Gas in bij Ethereum en ERC20 transacties voor het verzenden met je Ledger Nano S of Blue
Peter Spigt avatar
Geschreven door Peter Spigt
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ontvangstadres verifiëren (Ledger Nano S & Ledger Blue)

Hoe verifieer je dat een ontvangstadres daadwerkelijk bij jouw wallet hoort?
Peter Spigt avatar
Geschreven door Peter Spigt
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Mijn Ledger geeft een verkeerde balans aan (munten die de Bitcoin & Altcoins applicatie gebruiken)

Hoe ervoor te zorgen dat je balans weer goed wordt weergegeven voor munten die de Bitcoin & Altcoins applicatie gebruiken
Peter Spigt avatar
Geschreven door Peter Spigt
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het scherm van mijn Ledger Nano S reageert niet. Wat moet ik doen?

Hulp voor wanneer het scherm van je Ledger Nano S niet meer reageert.
Elmar Witjes avatar
Geschreven door Elmar Witjes
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het scherm van mijn Ledger Nano S zit vast op update. Hoe los ik dit op?

Hulp wanneer het scherm van de Ledger Nano S vast zit op 'update' of 'settings'.
Elmar Witjes avatar
Geschreven door Elmar Witjes
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe gebruik ik mijn Ledger Nano S of Ledger Blue in combinatie met MyEtherWallet

MyEtherWallet en je Ledger gebruiken om Ethereum en ERC20 tokens te verzenden en ontvangen
Peter Spigt avatar
Geschreven door Peter Spigt
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het geheugen van mijn Ledger zit vol. Wat nu?

Lees hier wat je moet doen als je geen apps / appjes meer kunt installeren via de Ledger Manager als het geheugen vol zit.
Elmar Witjes avatar
Geschreven door Elmar Witjes
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De balans van mijn Ethereum wallet op mijn Ledger is niet correct

Hoe de correcte Ethereum balans weer terug te krijgen op je Ledger wanneer deze incorrect wordt weergegeven
Peter Spigt avatar
Geschreven door Peter Spigt
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ik moet twee keer een transactie bevestigen op mijn Ledger. Klopt dit?

Uitleg over het twee keer bevestigen van een transactie waarvan de tweede transactie naar een onbekend adres is.
Elmar Witjes avatar
Geschreven door Elmar Witjes
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ik heb per ongeluk Litecoin naar een Bitcoin adres gestuurd van mijn Ledger. Wat nu?

Hoe krijg ik mijn munten terug als ik Litecoin naar een Bitcoin adres heb gestuurd?
Elmar Witjes avatar
Geschreven door Elmar Witjes
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ik heb BCH naar een BTC wallet op mijn Ledger verzonden. Wat nu?

Het herstellen van Bitcoin Cash na het verzenden naar een Bitcoin Wallet
Peter Spigt avatar
Geschreven door Peter Spigt
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ledger passphrase (25e woord)

Hoe werkt precies de passphrase en wat moet ik weten?
Elmar Witjes avatar
Geschreven door Elmar Witjes
Meer dan een week geleden bijgewerkt
Munten gebruiken

Hoe installeer en gebruik ik Komodo (KMD) op mijn Ledger Nano S of Ledger Blue?

Hulp bij installatie en gebruik van Komodo (KMD) op de Ledger Nano S of Ledger Blue
Elmar Witjes avatar
Geschreven door Elmar Witjes
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ondersteunt de Ledger ook IOTA?

Elmar Witjes avatar
Geschreven door Elmar Witjes
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ondersteunt de Ledger ook Verge (XVG)?

Elmar Witjes avatar
Geschreven door Elmar Witjes
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe installeer en gebruik ik Ripple (XRP) op mijn Ledger Nano S of Ledger Blue?

Hulp bij installatie en gebruik van Ripple (XRP) op de Ledger Nano S of Ledger Blue
Elmar Witjes avatar
Geschreven door Elmar Witjes
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe installeer en gebruik ik Ethereum (ETH) op mijn Ledger Nano S of Ledger Blue?

Hulp bij installatie en gebruik van Ether (ETH) op de Ledger Nano S of Ledger Blue
Elmar Witjes avatar
Geschreven door Elmar Witjes
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe installeer en gebruik ik Bitcoin (BTC) op mijn Ledger Nano S of Ledger Blue?

Hulp bij installatie en gebruik van Bitcoin (BTC) op de Ledger Nano S of Ledger Blue
Peter Spigt avatar
Geschreven door Peter Spigt
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe installeer en gebruik ik Ethereum Classic (ETC) op mijn Ledger Nano S of Ledger Blue?

Hulp bij installatie en gebruik van Ethereum Classic (ETC) op de Ledger Nano S of Ledger Blue
Elmar Witjes avatar
Geschreven door Elmar Witjes
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe installeer en gebruik ik Dogecoin (DOGE) op mijn Ledger Nano S of Ledger Blue?

Hulp bij installatie en gebruik van Dogecoin (DOGE) op de Ledger Nano S of Ledger Blue
Elmar Witjes avatar
Geschreven door Elmar Witjes
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe installeer en gebruik ik Zcash (ZEC) op mijn Ledger Nano S of Ledger Blue?

Hulp bij installatie en gebruik van Zcash (ZEC) op de Ledger Nano S of Ledger Blue
Elmar Witjes avatar
Geschreven door Elmar Witjes
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe installeer en gebruik ik Stratis (STRAT) op mijn Ledger Nano S of Ledger Blue?

Hulp bij installatie en gebruik van Stratis (STRAT) op de Ledger Nano S of Ledger Blue
Elmar Witjes avatar
Geschreven door Elmar Witjes
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe installeer en gebruik ik Dash op mijn Ledger Nano S of Ledger Blue?

Hulp bij installatie en gebruik van Dash op de Ledger Nano S of Ledger Blue
Peter Spigt avatar
Geschreven door Peter Spigt
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe installeer en gebruik ik Litecoin (LTC) op mijn Ledger Nano S of Ledger Blue?

Hulp bij installatie en gebruik van Bitcoin (BTC) op de Ledger Nano S of Ledger Blue
Peter Spigt avatar
Geschreven door Peter Spigt
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bitcoin Gold gebruiken op een Ledger

Het claimen en gebruiken van Bitcoin Gold op een Ledger.
Elmar Witjes avatar
Geschreven door Elmar Witjes
Meer dan een week geleden bijgewerkt

NEO gebruiken met de Ledger

Elmar Witjes avatar
Geschreven door Elmar Witjes
Meer dan een week geleden bijgewerkt