Levertijd

Geüpdatet 2 months ago door Elmar Witjes

Zoals je ongetwijfeld hebt opgemerkt is de Ledger Nano S een erg gewild product. We begrijpen dat het wachten op jouw hardware wallet vervelend is en je graag wil weten wanneer deze binnenkomt.

Je kunt altijd de meest recente verzendinformatie vinden op jouw orderstatuspagina. Je kunt op jouw orderstatuspagina komen door in de bevestigingsmail van jouw order op de blauwe knop "Bekijk jouw bestelling" te klikken.