De balans van mijn Ethereum wallet op mijn Ledger is niet correct

Het kan soms voorkomen dat de Ethereum software op je computer een incorrecte hoeveelheid weergeeft. Het kan ook voorkomen dat je wallet ineens helemaal leeg lijkt te zijn. Dit wil echter niet zeggen dat je munten weg zijn, maar is doorgaans het resultaat van problemen met de weergave of het verbinden met de servers van Ledger.

Om je de correcte balans terug te krijgen:

1. Ververs je wallet
    Klik op de rondgaande pijltjes in de rechterbovenhoek. De applicatie zal nu opnieuw synchroniseren met het netwerk.
  2. Werkt dit niet? Probeer dan de Chrome applicatie te verwijderen en opnieuw te installeren. Hiermee forceer je de applicatie om de cache te legen en alle data opnieuw van de blockchain in te laden.

Ga hiervoor in je Chrome browser naar: chrome://extensions/

Klik op het prullenbak icoontje bij de Ledger Wallet Ethereum applicatie

Ga vervolgens hierheen om de applicatie opnieuw te installeren:
    https://chrome.google.com/webstore/detail/ledger-wallet-ethereum/hmlhkialjkaldndjnlcdfdphcgeadkkm
  3. Werkt dit ook niet? Het kan zijn dat de servers van Ledger overbelast zijn of dat er iets anders is dat de verbinding met het netwerk verhinderd. Probeer het enkele uren later nog eens. Je kunt ook even kijken op Twitter of Ledger een melding heeft gemaakt van een storing: https://twitter.com/ledgerhq