Als het scherm van je Ledger Nano S niet meer reageert en je dus niet via de twee knoppen naar boven en beneden kan scrollen door het menu, volg dan de volgende procedure.

Plug je Nano S nog niet in en start je Ledger Manager op. Heb je deze nog niet geïnstalleerd? Doe dat dan via onderstaande knop.

1. Houd minimaal 5 seconden lang de linkerknop van de Nano S ingedrukt. Dat is de knop die zich het dichtst bij de USB-poort bevindt.
  2. Plug de Nano S in.
  3. Het scherm zal nu 'Bootloader' weergeven.
  4. Nu kun je de knop loslaten.
  5. De Ledger Manager zal verder laden en je scherm reageert weer.