Wat te doen als het scherm van de Ledger Nano S vast zit en alleen 'update' weergeeft.

1. Ga in Windows naar apparaatbeheer. Hier komt je via het Configuratiescherm of door rechtermuisknop op het startmenu te doen en vervolgens "Apparaatbeheer" aan te klikken.
  2. Zoek een USB apparaat met een geel uitroepteken.
  3. Druk rechtermuisknop op het apparaat en vervolgens "Stuurprogramma bijwerken".
  4. Kies vervolgens voor automatisch bijwerken.
  5. Herhaal eventueel stap 2 t/m 4 voor alle apparaten met een geel uitroepteken.
  6. Voer de update opnieuw uit via de Ledger Manager.