Hoe gebruik ik EtherDelta op mijn Ledger Nano S?

Geüpdatet 1 month ago door Ronald

EtherDelta is een gedecentraliseerde exchange, waarop je munten kunt traden die op het Ethereum netwerk gebouwd zijn. Je kunt je munten traden op EtherDelta vanaf de Nano S. In dit artikel lees je hoe je dat doet.

Het instellen van je Ledger
Om te werken met EtherDelta heb je de Ethereum applicatie nodig op je Ledger Nano S of Ledger Blue. Deze kun je installeren via de Ledger Manager. Voor meer uitleg over het gebruik van de Ledger Manager verwijzen we je door naar het volgende artikel:

Ledger Manager: Installatie en Gebruik
Wanneer je de Ethereum applicatie op je Ledger hebt staan dien je deze op het apparaat te openen. Hiervoor ontgrendel je eerst je Ledger apparaat aan de hand van je pincode en navigeer je vervolgens naar de Ethereum applicatie. In de Ethereum applicatie dien je vervolgens een tweetal instellingen aan te passen. Hiervoor ga je in de Ethereum applicatie naar Settings.

Allereerst dient in de settings de optie "Browser Support" op "Yes" gezet te worden. Dit zorgt ervoor dat je Ledger kan communiceren met MyEtherWallet.

Let op: het aanzetten van deze optie zorgt ervoor dat de reguliere Ethereum software op je PC niet meer werkt. Indien je later weer de Ethereum software wil gebruiken dien je deze optie dus weer uit te zetten.

Indien je met EtherDelta tokens wil gaan verzenden dien je ook de optie "Contract Data" op "Yes" te zetten.

Inloggen op my EtherDelta
Om EtherDelta te gebruiken ga je in je internetbrowser naar de volgende link.

EtherDelta
Let op! Controleer altijd de URL en het veiligheidscertificaat. Dit dient er als volgt uit te zien:

Hoe zie ik mijn balans?

Op de pagina van EtherDelta kun je inloggen met je Ledger. Klik rechtsbovenin op “Select Account” en vervolgens op “Ledger Nano S”.

Volg dan de instructies op die EtherDelta je geeft.

Aan de linkerkant op je scherm vind je vervolgens je balans.

Je kunt nu tokens sturen naar de exchange door op “Deposit” te drukken. Je kunt tokens sturen van de exchange naar je Ledger door op “Withdraw” te drukken.