Afhankelijk van of je de Chrome apps of de native Desktop apps gebuikt moet je een instelling aanpassen in je Ledger Blue om te zorgen dat het apparaat herkend wordt.

Bij de app die je wil gebruiken (bijv. de Ripple app) moet je naar het opties menu gaan (de drie streepjes linksboven) en daar vervolgens "Browser support" aan of uit zetten. Zorg er ook voor dat je maar 1 app actief hebt zowel op je computer, als de Ledger. Dit is ook van toepassing op de Ledger Manager app.

Browser support aan: als je de Google Chrome Apps gebruikt
Browser support uit: als je de Desktop apps gebruikt

* De Google Chrome apps zullen door Ledger langzaam allemaal vervangen worden door de desktop apps in de toekomst.